Ризото с гъби и паста от трюфели

14 февруари 2022
Ризото с гъби и паста от трюфели

Продукти:

За приготвянето Ви препоръчваме:

Начин на приготвяне:

  • В тенджера запържете гъбите в маслото до светлокафяв цвят. Добавете лука и чесъна и гответе до омекване за още 1 минута.
  • Добавете ориза и гответе докато стане прозрачен. Налейте виното и бъркайте докато течността се изпари.
  • Започнете да добавяте бульона по-малко, като бъркате непрекъснато, докато всичко се абсорбира. Ако е нужно добавете още бульон.
  • Когато оризът стане ал-денте се дърпа от котлона и се подправя със сол, черен пипер и малко зехтин.
  • Добавете пастата от трюфели и пармезана и разбъркайте.
  • Поръсете с пресен магданоз и сервирайте.

Приятен апетит!