За нас

Уважаеми клиенти, основна концепция на верига магазини „MyBest” e да предложи удобния за вас магазин. Магазин, който е близо до вас, и предлага огромно разнообразие от стоки обслужващи всеки аспект от вашето ежедневното пазаруване.

Предлаганите от нас стоки варират между: козметика, битова химия, бельо, домашен текстил, детско бельо и дрехи, чорапи и чорапогащници, домашни потреби, пакетирани храни, напитки, играчки и много други аксесоари за дома и човека. Освен богатият ни целогодишен асортимент главна цел за нас е да предлагаме нова, актуална и сезонна стока на нашите клиенти . Всяка седмица може да намерите нещо ново и интересно в магазини “MyBest”.

Като уважаващи българското производство поддържаме висок набор от стоки с национален произход в следните категории: хранителни продукти, битова химия, козметика и бельо!

Всяка седмица може да намерите обозначени в нашите обекти над 30 промоционални продукта . Това са топ артикули от първа необходимост за домакинството, както й сезонни предложения, чиито цени биват намалени до над 50%. 

Обектите ни са разположени в близост до ключови места като училища, детски градини, пазари, банки и др. Това дава възможност за успешно комбиниране на покупките с други важни за вас ангажименти.

Успехът на MY BEST зависи в значителна степен от работата на служителите в магазините ни. Благодарение на своята ангажираност те постигат забележителни резултати. Създаването на добра работна атмосфера е изключително важно за нас. Поради това отделяме особено внимание на колегиалното и честно общуване. Учим се от допуснатите грешки и виждаме в тях възможност за подобрения.

МИСИЯ:

Мисията на фирмата е да осигурява първокачествени стоки на клиентите, да гради и развива мотивиран, висококвалифициран и усмихнат екип, като с това допринася за развитието на българската икономика и общество.

Стратегията ни е ориентирана към дългосрочни взаимоотношения с партньори и клиенти, като непрекъснато се стремим да сме на лидерска позиция в приоритетните ни дейности. Водещи бизнес принципи за нас са: корекността, лоялността и изрядното обслужване на нашите клиенти.

Нашата цел са доволните и щастливи клиенти и затова се нуждаем от партньори, които имат готовност да задоволят най-високите изисквания за качество и ефективност и същевременно да поемат заедно с нас отговорността за опазването на околната среда.